ΕΑΠ: Τουρνουά με «άρωμα» από Volley League στη μνήμη του Γιώργου Κόζη

στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Τουρνουά υψηλού επιπέδου μέσω του οποίου η ανδρική της ομάδα βόλεϊ θα έχει την ευκαιρία να «δοκιμάσει» τις δυνάμεις της απέναντι σε ομάδες Volley League, αλλά και να τιμήσει την μνήμη του Γιώργου Κόζη, μιας εμβληματικής μορφής του πατραϊκού βόλεϊ διοργανώνει η Ε.Α.Π.

Πρόκειται για το 1ο Τουρνουά Βόλεϊ ανδρών στη μνήμη του Γιώργου Κόζη, ο οποίος υπήρξε αθλητής και παράγοντας της ομάδας και «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή.

Πρόκειται για μία διοργάνωση με «άρωμα» από Volley League, καθώς συμμετέχουν οι ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Κηφισιάς, οι οποίες αναμένεται να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με δύο αγώνες, στις 5 μ.μ. και στις 7 μ.μ. και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με τις αναμετρήσεις να έχουν προγραμματιστεί για 12 μ. και τις 2 μ.μ.

Η Διοίκηση της Ε.Α.Π. καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στις κερκίδες, να απολαύσει πλούσιο θέαμα και να τιμήσει έναν άνθρωπο που μπορεί να «έφυγε» νωρίς, όμως άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον πατραϊκό αθλητισμό.

Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και το ακριβές πρόγραμμα του Τουρνουά θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης