Πάτρα: Αποσύρθηκαν οι αντιεξουσιαστές που έκαναν κατάληψη στα γραφεία της "Ελληνικής Λύσης" του Βελόπουλου- Ένα άτομο έπεσε λιπόθυμο- BINTEO- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Νέοτερο: Αποσύρθηκαν προς το Παράρτημα του Πανεπιστημίου οι διαδηλωτές. 

Νεότερη ενημέρωση: περικυκλωμένοι απο τα ΜΑΤ είναι οι διαδηλωτές στην πλατεία Γεωργίου. Ένα ηλικιωμένο άτομο λιποθύμησε ενώ το ασθενοφόρο έφτασε συνοδεία αστυνομικών για να το παραλάβει εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης.  Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Μαιζώνος. 

 

 

Πρώτη ενημέρωση: Κατάληψη από ομάδα 30-40 νεαρών που πρόσκεινται στον αντιεξουσιατικό χώρο βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του πολιτευτή της "Ελληνικής Λύσης" Νικολόπουλου στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου στον αριθμό 20.

Εκεί όπου χθες έγινε επίθεση αντιεξουσιαστών με μπογιές. 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας 

 

Υπενθυμίζεται οτι την ευθύνη στα γραφεία του Κυριάκου Βελόπουλου, ανέλαβε η ομάδα "μαυροκόκκινοι πολιτοφύλακες" σύμφωνα με ανάρτησή της στο indymedia. Συγκεκριμένα αναφέρουν:


Την Τρίτη 11/9 το απόγευμα, μια ομάδα συντρόφων-ισσών επιτεθήκαμε με πέτρες και μπογιές στην πρόσοψη των γραφείων της «Ελληνικής Λύσης», ενώ παράλληλα γράψαμε συνθήματα και πετάξαμε τρικάκια στον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται. Η συγκεκριμένη εθνικιστική γκρούπα είναι δημιούργημα του Κυριάκου Βελόπουλου, γνωστού ακροδεξιού φασίστα τηλεπαρουσιαστή, παλιού βουλευτή του ΛΑΟΣ και αρχηγίσκου του κρυφοχρυσαυγίτικου «διαύλου ελλήνων» που στο παρελθόν έχει δημόσια προτείνει να πυροβολούνται οι μετανάστες.