Δημήτρης Αργυρόπουλος: Το who is who του γοητευτικού κριτή του My Style Rocks

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας τo «My style Rocks». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε 11 νέες κοπέλες που με τις εμφανίσεις τους θέλησαν να εντυπωσιάσουν επιτροπή και κοινό.

Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπή ο μόνος που επέστρεψε από τον περσινό κύκλο είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης. Στο πλευρό του ωστόσο είδαμε δυο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Όσοι ασχολούνται με τη μόδα γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ξέρει από στυλ, ομορφιά και ότι σχετίζεται με την γυναίκα, ενώ η θέση του κριτή δεν του είναι τελείως άγνωστη, καθώς συμμετείχε ως γκεστ στον περυσινό τελικό του My Style Rocks.

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός κριτής;

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι εκδότης του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ,του περιοδικού Love Yourself και CEO της εκδοτικής εταιρίας Unique Media. 

Σπούδασε marketing και διαφήμιση στο Μιλάνο, εργάστηκε δίπλα στον διεθνούς φήμης φωτογράφο Oliviero Toscani σε καμπάνια όπως της Benetton και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα media groups (Imako, Liberis, MTV Greece) και διαφημιστικές εταιρείες (JWT Athens, Cream Advertising Company). 

Ο κ. Αργυρόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.
 

Έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη, με την Μαρία Μπακοδήμου. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει επιλέξει να τραβήξει εδώ και χρόνια χωριστούς δρόμους, ωστόσο, παραμένει πολύ αγαπημένο και αφοσιωμένο στο στόχο της ανατροφής των παιδιών τους. Όπως και οι δύο έχουν πει στο παρελθόν, χώρισαν αλλά παραμένουν οικογένεια.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει, επίσης, έναν γιο, τον 10χρονο Τζόι, με την σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, με την οποία χώρισαν το 2010.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ