«Φλόγα»: Σχολικά είδη για ενίσχυση του συλλόγου

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Ο  Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» διαθέτει προς αγορά όμορφα, σχολικά τετράδια για όλα τα γούστα. Σχολικές τσάντες, σακίδια πλάτης, σετ γραφής. 

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ανάγκες για μια αξιοπρεπή θεραπεία συνεχώς αυξάνονται.

Οι λόγοι που μας οδήγησαν πριν 36 χρόνια να ανάψουμε τη Φλόγα είναι και σήμερα το ίδιο επίκαιροι. Η ιατρική επιστήμη σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας κάνει θαύματα και εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές.

Είμαστε οι γονείς των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, εκπροσωπούμε χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε κάθε μέρα στα νοσοκομεία και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τη ζωή των παιδιών μας.

Είμαστε εθελοντές γονείς και θέλουμε να είστε σίγουροι, ότι κάθε ευρώ που μπαίνει στο ταμείο μας, αντιμετωπίζεται από μας με σεβασμό, γιατί αφορά τη ζωή των ίδιων των παιδιών μας.

Επισκεφθείτε  τα γραφεία της «ΦΛΟΓΑΣ» στην Πάτρα (Φιλοποίμενος 28) και ώρες 9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ., τηλ. 2610 276021 και το E Shop, θα βρείτε σχολικές τσάντες, σακίδια, τετράδια, μολύβια και  τόσα άλλα χρήσιμα πραγματάκια.                                                                                                                                  

 Σίγουρα κάτι θα βρείτε που να σας κάνει !!!