Εβελίνα Παπούλια: Τι απαντά για στην σκληρή κριτική του Πάνου Κοκκινόπουλου για το Τατουάζ;

Τι λέει για τον ανταγωνισμό που θα έχει φέτος το Τατουάζ από τη μυθοπλασία των άλλων καναλιών;

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Alpha αποκαλύπτει στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2 της Νέας Σελίδας τι θα γίνει στον δεύτερο κύκλο του «Τατουάζ», λέει την άποψη της για τον ανταγωνισμό που θα έχει φέτος η σειρά και απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Κοκκινόπουλου για τη σειρά.

Στο τρέιλερ του «Τατουάζ» λες ότι αποφάσισες να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει. Τι εννοείς; Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha;Όταν υπάρχει αγάπη και από τις δύο πλευρές, μόνο τα «πρέπει», ο εγωισμός και η ψεύτικη υπερηφάνεια μπορεί να μπουν στη μέση. Η Βέρα αποφασίζει να πάει με όλα όσα νιώθει απέναντι στον Θεοχάρη, χωρίς τα «πρέπει» της, μόνο με τα «θέλω» της, για να μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή. Ετσι κι αλλιώς, η σχέση τους με την Αμαλία έχει τελειώσει. Οπότε αυτό βοηθάει την ψυχολογία της Βέρας.

Αυτό τον χειμώνα μεγαλώνει ο ανταγωνισμός, αφού πλέον θα υπάρχουν τρεις νέες καθημερινές σειρές, με αυτή του ΑΝΤ1 που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και με αυτή του Epsilon που γράφει ο Γιώργος Κυρίτσης. Ποιον θεωρείς τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο; Δεν μου αρέσει να κάνω εικασίες ούτε προβλέψεις. Ποτέ δεν βλέπω μια άλλη σειρά ως αντίπαλο. Μακάρι να γίνονται καλές σειρές κι ας μοιράζεται η τηλεοπτική πίτα. Αυτό κάνει καλό στην ευγενή άμιλλα.

Στενοχωρήθηκες όταν ένας αγαπημένος σου συνεργάτης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, μίλησε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για το «Τατουάζ» και για τις ερμηνείες των ηθοποιών, παρομοιάζοντάς τες με αυτές των ερασιτεχνών που παίζουν στις «Οικογενειακές ιστορίες»;

Όχι, καθόλου. Εκτιμώ τον Πάνο και την αισθητική του. Το να μην του αρέσει κάτι δεν είναι κατακριτέο! Ο Πάνος είναι ένας παθιασμένος άνθρωπος στη δουλειά του, οπότε είναι λογικό να γίνεται πιο γλαφυρός ή υπερβολικός στον τρόπο έκφρασής του. Δεν ξέρω αν το εννοεί απόλυτα… Αλλά και να το εννοεί, δεν ενοχλεί κανέναν. Όποιος είναι να δει τη σειρά θα τη δει.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης