Τα 3 είδη καρέ που θα ανανεώσουν το hairstyle σου

Σίγουρα δεν καλωσορίζουμε μία νέα χρονιά στην κυριολεξία, αλλά η έναρξη της νέας σεζόν είναι αντίστοιχης σημασίας και εσύ πρέπει να είσαι έτοιμη. Να κάνεις όλα τα απαραίτητα που θα σε κάνουν να υποδεχθείς ακόμα μία σεζόν ανανεωμένη και φρέσκια.

Εννοείται, λοιπόν, ότι τα μαλλιά σου είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας που δέχεται αλλαγές, αναβαθμίσεις και ανανεώσεις. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να κάνεις μία τεράστια αλλαγή, αλλά ακόμα κι αν την τολμήσεις το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σου βγει σε κακό.

Εδώ θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα με το καρέ και τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Ίσως να έχεις ήδη καρέ, ίσως πάλι να είσαι έτοιμη να το τολμήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να ξέρεις που να στραφείς για να καταλήξεις στο σωστό αποτέλεσμα. 

One-Length Lob

Μία διαχρονικά κλασσική επιλογή που δεν θα σε προδώσει ποτέ. Μπορεί επίσης να γίνει το πρώτο βήμα για να προσχωρήσεις μετά σε πιο κοντά μήκη.

Short Bob

Η αυστηρή εκδοχή του κοντού καρέ φέτος έχει ένα μήκος και αν έχεις ίσια μαλλιά, τότε κάν'το άφοβα. Αλλιώς, θα στραφείς στην επόμενη επιλογή.

Boyish Bob

Το αγορίστικο καρέ έχει έναν πιο ατίθασο χαρακτήρα. Δεν είναι απαραίτητα ίσιο και φυσικά αν έχεις σπαστά μαλλιά, μπορείς να το υποστηρίξεις άφοβα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ