Πένθος στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα - "Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή ο Ανδρέας Σπηλιόπουλος, πατέρας του Υπαρχηγού του ΕΕΣ Γιάννη Σπηλιόπουλου

βρισκόταν στην ιθάκη

Πένθος στην οικογένεια του ΕΕΣ στην Πάτρα.

"Έφυγε" αιφνίδια χθες ο Ανδρέας Σπηλιόπουλος, πατέρας του Υπαρχηγού του ΕΕΣ Πάτρας, Γιάννη Σπηλιόπουλου. Ο 70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες, το πρωί στην Ιθάκη, την ώρα που κολυμπούσε. Το νησί, όπου η οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία, "πάγωσε" από τη θλιβερή είδηση. Στην Πάτρα, σοκ υπέστη η τοπική κοινωνία. 

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή στο νοσοκομείο στην Πάτρα. Ακόμη δεν έχει οριστεί η μέρα και η ώρα για την κηδεία. 

Η ανάρτηση του συμπολίτη Γιάννη Κουλούρη, απευθυνόμενος στον γιο του εκλιπόντος, συγκινεί:  
«Αγαπημένε μου φίλε Γιάννη, το πολύ άσχημο μαντάτο μας συγκλόνισε όλους...εκεί στο αγαπημένο σας νησί την Ιθάκη η θάλασσα αγκάλιασε τον πατέρα σου την ώρα που την απολάμβανε.....τον ταξίδεψε σε εκείνον τον Αγιο κόσμο...της γαλήνης.. Ενας πανάξιος Πατέρας και Ανθρωπος....όλοι μας ξέρουμε την καλοσύνη τον ανθρωπισμό την αξιοπρέπεια τον δοτισμό που μετέφερε στα παιδιά του....έτσι κ εσύ έγινες δοτικός και ως υπαρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ Πάτρας έχεις συμμετάσχει σε εκατοντάδες αποστολές πανελλαδικά σώζοντας ζωές και δίνοντας την ελπίδα σε απελπισμένους συνανθρώπους μας....οι Εθελοντικές σου υπηρεσίες καθημερινά.....και όμως....κάποιες φορές συμβαίνει το αδιανόητο στην ζωή μας και σε νιώθω.... Καλό ταξίδι στον κόσμο των αγγέλων του παραδείσου αγαπητέ μας Ανδρέα....θα συνεχίσεις από εκεί να οδηγείς και να καμαρώνεις για την θαυμάσια οικογένειά σου, όπως όλοι μας καμαρώνουμε και αγαπάμε... Δύναμη Γιάννη.....σ΄αγαπώ !»

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ