Γιατί η Πάτρα έπαθε "φρενίτιδα" με την επιστροφή του θρυλικού "Λόγω Τιμής" - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ της εποχής εκείνης από την πόλη μας που έγινε πασίγνωστη λόγω του σήριαλ - Τα tweets των πρωταγωνιστών

μετά από 20 χρόνια... πάλι εδώ

Ανέβηκε στο Youtube και έγινε χαμός στην Πάτρα!

Ο λόγος για το νέο trailer της θρυλικής σειράς "Λόγω τιμής"! Η σειρά είχε προβληθεί στο Μega το 1996-1997 και τώρα 20 χρόνια μετά οι ήρωες επιστρέφουν έτοιμοι για νέες περιπέτειες! Το come back της σειράς προκάλεσε φρενίτιδα 

 

 

Δείτε βίντεο από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου τότε... 

Και πώς να μη γίνει αυτό; Αφού στο σήριαλ της Μιρέλας Παπαϊκονόμου, εκτός από τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι εξελίχθηκαν σε σπουδαίους ηθοποιούς με πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους, πήραν μέρος και πολλοί Πατρινοί! Και εκτός απ αυτό; Η σειρά βασιζόταν σε μια παρέα από την Πάτρα. Κάθε της σκηνή και μια γωνιά της πόλης! Λιμάνι, παλιά Πάτρα, μαγαζιά, καφενεία, φοιτητικά στέκια.. δημοφιλείς προορισμοί της εποχής εκείνης, μπαρ και άλλα πολλά, "ταξίδεψαν" μέσω του σήριαλ σε όλη την Ελλάδα. Οι πρωταγωνιστές της σειράς, ένιωσαν πολύ Πατρινοί, όπως αργότερα εκμυστηρεύτηκαν στις συνεντεύξεις τους. Όλοι μα όλοι, είχαν κάτι να που για την Πάτρα, αλλά και το σήριαλ που τους άφησε ένα όμορφο σημάδι στη ψυχή τους 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "στέκιαζαν" στο καφενείο του Ανέστη στα Ψηλά Αλώνια

Και ήρθε λοιπόν η ώρα να επιστρέψουν! Το βίντεο με το νέο τρέιλερ, μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral. "Ποσταρίστηκε" σχεδόν σε όλα τα προφίλ των Πατρινών! Ακόμα και οι νεότεροι... έψαξαν, βρήκαν, έμαθαν! 

Το σχόλιο του Άλκη Κούρκουλου για την επιστροφή του θρυλικού σήριαλ: 

Μετά την προβολή του νέου trailer η Χριστίνα Αλεξανιάν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το σχόλιο:

«We are back!
#logotimis #friends #friendsforever#weareback».

To  νεοκλασσικό Τριών Ναυάρχων έκανε την τηλεοπτική του πρεμιέρα  τη σεζόν 1996-1997 όταν το Mega έστρεψε τα φώτα του πιο δημοφιλούς του σήριαλ, πάνω στην Πάτρα και παρέσυρε «Λόγω Τιμής». 

Το νεοκλασσικό που φιγουράρει στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, το σπίτι της τηλεοπτικής Αθηνάς, είναι από τότε συνυφασμένο με την νεολαία της πόλης που έστρεψε τα μάτια της πάνω του και είπε εκείνο το περίφημο "βρε συ, τι ωραίο, πώς και δεν το είχαμε δεί;" όπως συμβαίνει με πολλά από τα ωραία που βρίσκονται δίπλα μας και τα προσπερνάμε σαν ...αυτονόητα σκηνικά μιας βαρετής καθημερινότητας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι το ουζερί που άνοιξε στο σπίτι της... Αθηνάς, όταν αυτή έφυγε από εκεί και έπεσαν οι τίτλοι τέλους του σήριαλ, πήρε το όνομα "Λόγω Τιμής" και για καιρό ήταν το αγαπημένο της νεολαίας.

Το άλλοτε "Λόγω Τιμής" που αργότερα έγινε "Έπαυλις" και εσχάτως  "Δωμάτια Απόδρασης", ίσως ξαναποζάρει στο φακό και κάνει το γύρο της χώρας, καθώς το σήριαλ "Λόγω τιμής" ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. δριμύτερο.

Η ιστορία...του σήριαλ

Μια παρέα παιδιών από την Πάτρα, διαφορετικοί χαρακτήρες με ξεχωριστές κλίσεις ο καθένας, δίνουν λόγο τιμής ότι θα μείνουν για πάντα δεμένοι ό,τι αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίσουν. Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, ο Μιχάλης, η Αθηνά, ο Άρης και ο Βασίλης θα χαθούν στην καθημερινότητα και τις έννοιες της Αθήνας, θα μαλώσουν, θα απογοητευτούν, θα ερωτευθούν, μα στο τέλος και πάλι ενωμένοι θα πορευτούν στους δρόμους της ιδιαίτερης πατρίδας τους, της αχαΐκής πρωτεύουσας. Από τα δημοφιλέστερα προγράμματα της σεζόν 1996-1997. Η σειρά κυκλοφόρησε και σε ομώνυμο βιβλίο δια χειρός Μιρέλλας Παπαοικονόμου.Ηθοποιοί: Άλκης Κούρκουλος (Μάνος) , Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ) , Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης) , Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια) , Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης) , Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης) , Αγγελική Δημητρακοπούλου (II) (Αθηνά) , Δημήτρης Καμπερίδης , Σούλα Αθανασιάδου , Σμαράγδα Καρύδη (Χλόη) , Άννα Βαγενά , Αλέξης Γκόλφης , Κατερίνα Τσάβαλου , Όλγα Δαμάνη , Κατερίνα Λιναρδή , Δημήτρης Μπικηρόπουλος , Βαγγέλης Λιοδάκης (Φώτης) , Γιώργος Κύρτσης (Πάνος) , Άννα Μιχαήλου (Θάλεια) , Ντίνος Αυγουστίδης (πατέρας Λεωνίδα) , Ντίνος Καρύδης , Γιώργος Σαμπάνης , Δημήτρης Γιαννόπουλος , Κάκια Ιγερινού , Κλεό Σκουλούδη , Στέλλα Παπαδημητρίου , Μαρίκα Τζιραλίδου , Παύλος Φωλτίδης , Μπάμπης Αλατζάς , Γιώργος Λιάντος , Νίκος Καραθάνος , Μιλτιάδης Νίκας , Κωνσταντίνος Αρμουτάκης , Δημήτρης Μπαλμπάνης , Γεράσιμος Ανδρεάτος (τραγούδι) , Γιώργος Κοτανίδης , Ευδοκία Σουβατζή , Μαρία Καβουκίδου , Μαρίνα Καλογήρου , Έλενα Σουκάκου , Μάρα Γιώτη , Δέσποινα Μακρυδάκη , Δώρα Γκονέτη , Δημήτρης Αρβανίτης (ΙΙ) , Ειρήνη Τσαλέρα , Άρτεμις Ιωαννίδου , Κατερίνα Σασλή , Γιώτα Τάτου , Ρένα Βαμβακοπούλου , Εύη Στωίδου , Αθηνά Φίλια ,

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ