Πρωτοβουλία με Ολυμπιονίκες

απο τον αντιπεριφερειαρχη Κωστα Μητροπουλο

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος. Να μπορέσουν Ολυμπιονίκες να συνδράμουν στο έργο της προώθησης των προϊόντων της περιοχής μας. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο facebook ο Κώστας Μητρόπουλος σημειώνει : Με την Ολυμπιονίκη Όλγα Βασδέκη 
συζητώντας για τις δυνατότητες στήριξης των Ελλήνων Ολυμπιονικών στο έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικης Σύμπραξης στον τομέα της προβολής των Αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής μας. 
Τα επιστημονικά στοιχεία αδιαμφισβήτητα υποστηρίζουν τη Μεσογειακή διατροφή και η ανάδειξή της από διακεκριμένους αθλητές- πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, μπορεί να συμβάλλει στην οργανωμένη προαγωγή της τοπικής υγιεινής διατροφής και των προϊόντων της ως εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας.
Άλλωστε, το πράσινο φύλλο ελιάς στεφανώνει όχι μόνο τους Ολυμπιονίκες, αλλά και τον κόπο των αγροτών του τόπου μας και υπό αυτή την έννοια την προσπάθειά μας ενώνει ένα ιερό στοιχείο του πολιτισμού μας.

Διαβάστε επίσης