Πάτρα: Σήμερα το αντίο στη Ντούλη Δημητροπούλου

στις 11 το πρωί

Στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στις 11 σήμερα το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τη Ντούλη Δημητροπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άφησε την τελευταία της πνοή στην Πάργα, όπου ήταν σε διακοπές. Απέραντη η θλίψη στους φίλους τους αλλά και στους συνοδοιπόρους της στο καρναβάλι στο οποίο άφησε τη σφραγίδα της.

Η Πάτρα αποχαιρετά την Ντούλη της... Η έμπνευση του Καρναβαλιού, η ψυχή των καλλιτεχνών, η αξιοπρέπεια και το ήθος - "Βροχή" τα μηνύματα στο facebook από φίλους και συνεργάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ντούλη Δημητροπούλου ήταν ένα άτομο με ανησυχίες και πολλά ταλέντα. Έργα της είχαμε δει σε πολλές εκθέσεις αλλά και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της. Σύμγωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά όχι σε βαθμό που να απειλείται η ζωή της.

Σοκ στην Πάτρα- Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Ντούλη Δημητροπούλου- Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει- Την αποχαιρετούν μουδιασμένοι οι φίλοι της στο facebook- ΦΩΤΟ