Πάτρα: Αλλοδαπές οι δράστιδες κλοπής υπαλλήλων καταστήματος - Έθαψαν τα κλοπιμαία για να ξεφύγουν

η ανακοινωση της ΕΛ.ΑΣ

Ηλικίας 26 και 19 ετών, είναι οι αλλοδαπές δράστιδες του περιστατικού κλοπής που σημειώθηκε όπως έγραψε το tempo24.gr, το μεσημέρι της Τρίτης σε μινι μαρκετ της στην Πλατεία Πίνδουν στην Πάτρα, με θύματα υπαλλήλους.

Πάτρα: Προσποιήθηκαν τις πελάτισσες και έκλεψαν το προσωπικό - Έθαψαν τα κλοπιμαία για να ξεφύγουν

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ "συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του  Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 26 και 19  ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν  σε κατάστημα 42χρονου  ημεδαπού, στην Πάτρα και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν, το  χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα).

Υπενθυμίζεται πως οι δράστιδες εμφανίστηκαν ως πελάτισσες. Κατευθύνθηκαν στην αποθήκη του καταστήματος, εκεί όπου οι εργαζόμενοι αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενακαι άρπαξαν τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα από τις τσάντες τους.

Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έφθασε και ο ιδιοκτήτης. Είδαν τις κάμερες και άρχισαν να ψάχνουν.

Το κυνηγητό εκτυλίχθηκε στην Ακτή Δυμαίων. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης είδε την γυναίκα, την αναγνώρισε, αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και τελικά διαπίστωσαν πως είχε προλάβει και είχε θάψει τα κλοπιμαία στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων απέναντι από την ΔΕΗ. Τα κλοπιμαία επεστράφησαν στις υπαλλήλους του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης