Σκλήβα - Χυδήρογλου: «Σφαγή» για το σπίτι - Όλα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Η βίλα στην οποία ζούσε η Ειρήνη Σκλήβα με τον επί 16 χρόνια σύζυγο της Νίκο Χυδήρογλου και την κόρη τους βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Η πρώην Μις Κόσμος και ο πρώην σύζυγος της διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Φορώντας ένα κομψό μαύρο κοστούμι, η Ειρήνη Σκλήβα δήλωσε ικανοποιημένη από την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει με τον επιχειρηματία μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας την παράταση της προσωρινής διαταγής που της επέτρεπε να παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας έως χθες, επικαλούμενη την άρνηση της έφηβης κόρης τους να μετακομίσει.

Η ιδιωτική συμφωνία ήταν να βρει νέα στέγη μέσα σε έξι μήνες με ενοίκιο 3.000 ευρώ , αλλά σκόνταψε στις αντιρρήσεις της μικρής!

«Μας δόθηκε η προσωρινή, με σκοπό οι γονείς να συνεργαστούν για το καλό του παιδιού. Εγώ θα ήθελα να έχω φύγει από χθες από αυτό το σπίτι. Πρέπει όμως να προστατέψω το παιδί. Ζητώ την προστασία σας για την ανήλικη θυγατέρα μου. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση...» υποστήριξε, σύμφωνα με την espresso η εστεμμένη καλλονή απευθυνόμενη στο δικαστήριο.

Ο επιχειρηματίας πρώην, σύζυγος της, όμως της επέρριψε εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα. Παρόλο που γνώριζε -όπως είπε- πως ο ίδιος είναι έτοιμος να πουλήσει το ακίνητο.

«Καταβάλλω διατροφές, αλλά για το σπίτι έχω αγοραστή τον οποίο θέλω να ενεργοποιήσω και δεν μπορώ. Το παιδί έχει αρνητική στάση απέναντι μου. Νομίζω ότι το θέμα είναι να του μιλήσει η μητέρα του» είπε ο Νίκος Χυδήρογλου.

«Ούτε μήνα δεν μπορείτε να περιμένετε;» ρώτησε ο πρόεδρος, για να ακούσει τον μάρτυρα να απαντά: «Αρχίζει το σχολείο, τι θα γίνει; Θα διαιωνίζεται η ιστορία;». Η κουμπάρα της Ειρήνης Σκλήβα, η οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, εντόπισε το πρόβλημα στην κακή σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ πατέρα και κόρης.

«Το παιδί έχει ταραχτεί. Ήταν ένα παιδί που ζήταγε ένα και έπαιρνε δέκα και τώρα νιώθει ότι ένα σπίτι μπαίνει πάνω από εκείνο» ανέφερε λίγο πριν το δικαστήριο αποφασίσει την απόρριψη του αιτήματος για παράταση της επίμαχης προσωρινής διαταγής. Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το πρώην μοντέλο πρέπει να εγκαταλείψει άμεσα το σπίτι.

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε επίσης