Τι αποκαλύπτει ο Ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 20χρονου μοντέλου - ΒΙΝΤΕΟ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΙΟΤ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του πανέμορφου μοντέλου Σινέντ Μακναμάρα από την Αυστραλία, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στη θαλαμηγό Μεξικανού μεγιστάνα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 20χρονης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ1, είπε ότι ο θάνατός της προήλθε από τον απαγχονισμό, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα είναι έτοιμα σε έναν μήνα περίπου. Τη σορό της παρέλαβαν άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας.

"Προκύπτει ότι ήταν απαγχονισμός. Η αιτία που γράφτηκε επίσημα στο πιστοποιητικό είναι, απαγχονισμός εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων. Από εκεί και πέρα γίνεται προανάκριση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διέψευσε επίσης, τις φήμες που τον ήθελαν να συμβουλεύει τη μητέρα και την αδελφή της να μην επισκεφθούν το νεκροτομείο.

"Είναι ψέμα. Εγώ ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα, ότι συγγενείς της ήρθαν να με δουν. Εγώ παρέδωσα τη σορό στον υπεύθυνο που έχει ορίσει το προξενείο. Η δουλειά μου ήταν μέχρι εκεί. Εάν έρχονταν σε εμένα, φυσικά και θα έκανα ό,τι κάνω σε όλες τις οικογένειες που έρχονται. Σε κανέναν δεν έχω φέρει αντίρρηση. Πολλές φορές μάλιστα, εγώ ο ίδιος παρουσιάζω τη σορό για λόγους ασφαλείας και υγείας. Είμαι παρών μήπως οι συγγενείς χρειαστούν κάτι", επισήμανε.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης