Τι απαντά ο Χρήστος Φερεντίνος για το επεισόδιο Παπαγιάννη – Παυλίδου!

Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο “Page 2” της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου απάντησε μεταξύ άλλων και για την ανάρτηση κατά της βίας που έκανε την περίοδο που συνέβη το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Κάνοντας μια αναδρομή στα είκοσι και πλέον χρόνια που είσαι στην τηλεόραση, ποια θα χαρακτήριζες την πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας σου και ποια σεζόν πέρασες δύσκολα;

Εχω πολύ όμορφα στο μυαλό μου τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, πρώτα στον ΣΚΑΪ με το «Ακου να δεις» και μετά στο Mega με το «Ακούνα ματάτα». Με αυτές τις εκπομπές είχα την ευκαιρία να γυρίσω όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο. Βλέποντας το καλοκαίρι σε επανάληψη στο Mega το «Ακούνα ματάτα» θυμήθηκα πόση τρέλα, όρεξη αλλά και αφοσίωση ήθελε αυτή η εκπομπή. Βέβαια, και το «Μπαμ» ήταν μια πολύ δημιουργική περίοδος της ζωής μου, όπως και το «Fort Boyard» που έκανα μετά στο Star, του οποίου τα γυρίσματα γίνονταν στη Γαλλία. Οταν κάνω αυτή την αναδρομή -και αργότερα με τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 και τώρα με τον Alpha-, σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που κάνω αυτό που αγαπώ. Στις δύσκολες περιόδους θα έβαζα την εμπειρία με το πρωινό του ΑΝΤ1. Αλλά ακόμη κι αυτή με έμαθε κάτι. Κατάλαβα ότι δεν είναι όλοι για όλα. Αν στο ποδόσφαιρο βάλεις έναν επιθετικό παίκτη στη θέση του τερματοφύλακα, μπορεί να φάει πολύ εύκολα γκολ.

Πιστεύεις ότι θα ήταν διαφορετική η πορεία της εκπομπής αν αντί για τη Σίσσυ Χρηστίδου είχες για συμπαρουσιάστριά σου τη Σοφία Παυλίδου, όπως ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν τότε στο Mega και είχε τη Φαίη Σκορδά;

Μπορεί να πήγαινε καλύτερα. Οπως επίσης μπορεί να πήγαινε καλύτερα αν η Σίσσυ αντί για εμένα έκανε εκπομπή με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Κι αυτό το λέω γιατί στις πρωινές εκπομπές, όταν γνωρίζονται καλά οι άνθρωποι που τις παρουσιάζουν, όταν έχουν «τριφτεί» οι σχέσεις τους, αυτό σαφώς βοηθά στο να επικοινωνήσουν καλύτερα με τον τηλεθεατή. Βέβαια, αυτό δεν είναι κανόνας. Μπορεί να υπάρξουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζονται καλά, αλλά με τη χημεία και την επικοινωνία τους να βγάζουν ένα ωραίο αποτέλεσμα. Πάντως, εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για το καλύτερο, αλλά είχαμε απέναντι μια καλοκουρδισμένη εκπομπή.

Σας έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσετε μαζί εκπομπή;

Υπήρχαν κάποιες γενικές κουβέντες, αλλά ποτέ κάτι συγκεκριμένο. Βέβαια, εκείνη είναι ηθοποιός κι εγώ είμαι παρουσιαστής και δημοσιογράφος. Είναι, δηλαδή, άλλη η δουλειά του ενός και άλλη του άλλου. Ωστόσο, πάντα συζητούσαμε τις προτάσεις που μας γίνονταν και η Σοφία με έχει βοηθήσει πολύ. Το «Μπαμ», από τα αρχικά του «Μην Προχωράς Ανυποψίαστε Μεγάλε», ήταν δική της έμπνευση. Αντίστοιχα, και εκείνη συζητούσε μαζί μου τις προτάσεις που της γίνονταν για τα σίριαλ.

Τι σε ώθησε να ανεβάσεις ανάρτηση κατά της βίας την περίοδο που έγινε το επεισόδιο στο θέατρο «Χυτήριο» με τη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγάννη;

Ηταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω σε κάτι τόσο κραυγαλέο, βίαιο και άδικο. Πολλές φορές μια συγγνώμη αρκεί για να επουλώσει και να διορθώσει τα πράγματα, αλλά, δυστυχώς, αυτή η συγγνώμη δεν υπήρξε ποτέ.

ZAPPIT.GR

Διαβάστε επίσης