"Παράξενο ζευγάρι": Καταχειροκροτήθηκαν οι συντελεστές της παράστασης στο Ρωμαϊκό Ωδείο - ΦΩΤΟ

πρωταγωνιστουν κυριακίδης - ζουγανελης

Το ζευγάρι ούτως ή άλλως ήταν παράξενο. Το κοινό που κατέκλυσε το Ρωμαϊκό Ωδείο εξαιρετικό και η βραδιά μοναδική. Αυτά και μόνο συνοδευόμενα από τις μοναδικές ερμηνείες των συντελεστών αρκούσαν, για να απολαύσει το κοινό της Πάτρας μια ξεχωριστή παράσταση, η οποία επαλήθευσε τον τίτλο της κωμικής και συνάμα ανατρεπτικής.

img_4031.jpg

img_4115.jpg

Το «Παράξενο Ζευγάρι» άφησε το δικό του «αποτύπωμα» το βράδυ της περασμένης Κυριακής στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ, με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να πρωταγωνιστούν σε ένα έργο στο οποίο κυριάρχησαν  οι εναλλαγές κωμικών και τρυφερών στιγμών, που διαδέχονταν η μία την άλλη. Σε μία παράσταση με μηνύματα γιατην αξία της φιλίας, τη μοναξιά, την έννοια της παρέας και την συνύπαρξη των ανθρώπων.

img_4184.jpg

Την  παράσταση σκηνοθέτησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Επί σκηνής, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ήταν η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Γιώργος Χαζής, ο Ντίνος Σπυρόπουλος, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Ερμόλαος Ματθαίου.

Οι φωτισμοί ήταν της Κατερίνας Μαραγκουδάκη, τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια της Νικόλ Παναγιώτου. Βοηθός σκηνοθέτη Κωνσταντίνος Κυριακού

img_2395.jpg

img_2440.jpg

 

Διαβάστε επίσης