O Γιουσέιν Μπολτ προτιμάει Ρονάλντο από Μέσι!

Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. και στα 200μ., έχει κατακτήσει το... βάρος του σε χρυσάφι από τα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια τουρνουά και παντός είδους διοργανώσεις, όμως πλέον ο Τζαμαϊκανός ψάχνει τον τρόπο να καθιερωθεί ως ποδοσφαιριστής.

Ο Μπολτ βρήκε την τύχη του στην Αυστραλία, με τα χρώματα της Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς και έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα, δίχως να είναι ακόμα γνωστό αν θα παίξει και στο πρωτάθλημα.

Μπαίνοντας αλλαγή στο 71' χειροκροτήθηκε από 10.000 θεατές και δίχως να σκοράρει, είδε την ομάδα του να επικρατεί με 6-1. Οι δηλώσεις του πάντως, σε αντίθεση με όσα πρόλαβε να κάνει στο γήπεδο, είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού αναφέρθηκε στους Ρονάλντο και Μέσι κι εξήγησε γιατί εμπνέεται περισσότερο από τον «CR7».

«Είμαι μεγάλος οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω της αφοσίωσής του και για το ότι γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, ώστε να είναι ο καλύτερος. Πρέπει να παραδειγματιστώ από εκείνον, επειδή δεν είμαι σαν τον Μέσι, που από μικρό παιδί είχε αυτό το τεράστιο ταλέντο. Ο Ρονάλντο έκανε τα πάντα για να γίνει ο καλύτερος και πρέπει να τον έχω ως παράδειγμα. Αυτό θέλω να κάνω, να δουλέψω για να γίνω ο καλύτερος, αυτός είναι ο στόχος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης