Fisico: Γυμναστική χωρίς… εκπτώσεις - Πάμε τώρα στους καλύτερους

ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 89-91 στην Πάτρα

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας οδηγούν σε ένα Γυμναστήριο. Και γι αυτό η τελική επιλογή αποτελεί την συνισταμένη πολλών κριτηρίων. Παίρνουμε όμως τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα;

 

         Πάμε να απαντήσουμε στο ερώτημα... Γυμναστική σημαίνει ασφαλής άσκηση, υγεία, ευεξία και οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα πρέπει να προέρχονται από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία στο τέλος παίρνουμε αυτό που ζητάμε και πάνω απ όλα αυτό που πληρώνουμε.

          Στο Fisico λοιπόν, (Αγίου Ανδρέου 89-91 και Ερμού) το έκαναν πράξη: Δεν χωρά καμία έκπτωση μπροστά στο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας και μοναδικός σκοπός που είναι το τέλειο παραγόμενο αποτέλεσμα, με ζητούμενο την ασφαλή και τεκμηριωμένη εκγύμναση, την υγεία, την διασκέδαση και την ικανοποίηση των μελών. Αυτό άλλωστε θέλουμε όταν αποφασίζουμε να μπούμε σ’ ένα χώρο Γυμναστικής. Στο Fisico βρίσκουμε ακριβώς όλες αυτές τις εφαρμογές. Δίχως να «μετράμε» άλλες παραμέτρους που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα και είναι «ξένες» με το παρεχόμενο προϊόν. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Στο Fisico όμως αξία έχει μόνο το η ποιότητα στη Γυμναστική και αυτό κάνει στην διαφορά.

         Το αποφασίσαμε λοιπόν; Μπήκαμε, γραφτήκαμε και ξεκινήσαμε παρέα με ανθρώπους που πιστεύουν ότι μας αξίζει το καλύτερο, γι αυτό σκοπός τους είναι να προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης. Με έμπειρους γυμναστές, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ευγένεια και πολύ όρεξη για δουλειά, σας υποδέχονται σε έναν χώρο, που όμοιο του δεν θα βρείτε πουθενά. Ένας μοντέρνος χώρος άσκησης, άρτια εξοπλισμένος, με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας προπόνησης.

Σε μια καθημερινότητα δύσκολη, που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας το Fisico  προσφέρει ότι πιο σύγχρονο στο παγκόσμιο fitness. Μια μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, πολλές επιλογές personal και group personal μαθημάτων θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ασκούμενους. Στο Fisico θα ανακαλύψεις νέες προκλήσεις και νέες μορφές άσκησης από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Ανδρέας Μπαρδούτσος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών) με πολυετή πείρα στο χώρο, επιμελείται την οργάνωση και τη λειτουργία του γυμναστηρίου και είναι υπεύθυνος για όλα τα προγράμματα άσκησης των μελών.

       Όσο για τις συνδρομές να είστε σίγουροι πως είναι αντίστοιχες των ποιοτικών υπηρεσιών.

-Πάμε Fisico λοιπόν.

Γιατί… σας αξίζει το καλύτερο

Αγίου Ανδρέου89-91 και Ερμού. Τηλέφωνο 261 027 4747