Πάτρα: Το επεισόδιο με τον ηλικιωμένο στο Ζαβλάνι που ξεσήκωσε τη γειτονιά - Απειλούσε να πέσει από την ταράτσα - Τί είχε προηγηθεί

μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Συναγερμός στην Αστυνομία λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Πάτρα.  Ένας άνδρας 94 ετών είχε ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του στο Ζαβλάνι και απειλούσε να πέσει, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.   

Νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες είχε απειλήσει συγγενικό του πρόσωπο με καραμπίνα. Ο άνδρας ήταν σε κατάσταση κρίσης και μάλιστα οι απειλές και οι φωνές του σήκωσαν την γειτονιά στο πόδι. Τα συγγεκινά του πρόσωπα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον ηλικιωμένο. Στο σημείο, βρέθηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Με συζήτηση κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον πείσουν να σταματήσει κάθε ενέργειά του. Ο άνδρας έφερε εκδορές και πληγές στο χέρι προφανώς από κάτι που του συνέβη την ώρα του παροξυσμού του. Μετά από 40 λεπτα διαπραγματεύσεων και συζητήσεων το επεισόδιο έληξε. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών.

ΝΕΟΤΕΡΑ:

 

 

Είναι η στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον 94χρονο και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ηλικιωμένος απειλούσε να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού του στο Ζαβλάνι. Τελικά μετά από την προσέγγιση συγγενικών του προσώπων και αστυνομικών, ο ηλικιωμένος δέχθηκε να κατέβει και να ακολουθήσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ώστε να μπει στο ασθενοφόρο. 

ΝΕΟΤΕΡΑ: 

Ένας άνδρας 94 ετών απειλεί να πέσει από την ταράτσα του διώροφου σπιτιού του στη συμβολή των οδών Αχαϊκής Συμπολιτείας και Αιγαίου στην Πάτρα στην περιοχή του Ζαβλανίου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει η αστυνομία και  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται να προσέγγισαν τον άνδρα συγγενικά του πρόσωπα που προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που τον οδήγησε αυτό το απονενοημένο διάβημα.

Άνδρας απειλεί να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Αχαϊκής Συμπολιτείας και Αιγαίου στην Πάτρα. 

Άγνωστο ακόμη, τί ζητά ο άνδρας. Στην περιοχή σπεύδει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται να προσέγγισαν τον άνδρα συγγενικά του πρόσωπα. 

Διαβάστε επίσης