Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο ένας εκ των ληστών του χρηματοκιβωτίου του ξενοδοχείου "Rio Beach" - Ένταση και επεισόδια στα δικαστήρια

από συγγενείς του δράστη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας εκ των τριών δραστών, που όπως είχε γράψει το tempo24, προ ημερών, είχαν ληστέψει το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου Rio Beach. Με την ανακοίνωση του δικαστηρίου, συγγενείς του δράστη, ξέσπασε σε φωνές και έντονες διαμαρτυρίες, με αποτέλεσμα, να κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να απομακρυνθούν από την αίθουσα. 

H ανακοίνωση σχετικά με την ληστεία στο "Rio Beach" της ΕΛ.ΑΣ ήταν η εξής:

"Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, σε ξενοδοχείο στο Ρίο Πατρών, άσκησαν σωματική βία σε φύλακα και αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών". 

Η θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφοφρίες του tempo24.news στις 3 τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου, στο ξενοδοχείο "Rio Beach" στην περιοχή του Ρίου.

Όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, άγνωστοι επιτέθηκαν στον φύλακα τον οποιο ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο όμως ήταν ... άδειο! 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ