Παναθηναϊκός: Το μπαλάκι στον Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός καλείται να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ χθες ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να επιτρέπεται η συμμετοχή μη Ευρωπαίων στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου έκανε ό,τι είχε δεσμευτεί να πράξει προς την κατεύθυνση της αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ και τώρα το μπαλάκι είναι στην πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος καλείται να καλύψει την ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί αύριο. 

Σύμφωνα με την «Πράσινη», από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία διαρρέεται σιγουριά πως το θέμα θα κλείσει θετικά τις επόμενες μέρες και πως σταδιακά η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του. Όσον αφορά στο αίτημα των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα για αύξηση του μπάτζετ για την απόκτηση του ξένου φορ, θα απαντήσει μέσα στο επόμενο τριήμερο. Αν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναλάβει το κόστος, τότε το διαθέσιμο κονδύλι θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο και οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τον Πέδρο Κόντε ή για κάποιον άλλο ξένο φορ που υπάρχει στη λίστα και είναι ανάλογου κόστους. Αν όχι, τότε τα διαθέσιμα χρήματα θα είναι 400-500 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρει η Live Sport, η είσοδος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ δεν θα γίνει μέσω της προσεχούς ΑΜΚ, αλλά η τελευταία θα λειτουργήσει σαν επισφράγιση της συμφωνίας. Όμως ο Ταϊλανδός με την ΑΜΚ θα υποχρεωθεί να δείξει τα χρήματα αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης