Το τελευταίο μεροκάματο του Άγγελου από την Πάτρα – Έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στα Λεχαινά

εκτελούσε εργασίες συντήρησης

Ο Σταφιδόκαμπος πενθεί από τον ξαφνικό χαμό του χαμογελαστού παιδιού που την Τετάρτη δούλεψε για το τελευταίο του μεροκάματο, ενώ στην Πάτρα από όπου και η καταγωγή του θύματος, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το πιο καλό παιδί.

Ο  32χρονος Άγγελος Φιλιππόπουλος έχασε τη ζωή του σε τραγικό εργατικό δυστύχημασε εργοστάσιο, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών. Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας εκτελούσε εργασίες συντήρησης σε δεξαμενή του εργοστασίου και κάτω από άγνωστες συνθήκες εντοπίσθηκε από συναδέλφους του χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργαζόμενος ίσως να επηρεάστηκε από αναθυμιάσεις παρά τον εξοπλισμό ασφαλείας που σύμφωνα με εκπρόσωπο της επιχείρησης χρησιμοποιούσε ή να έχασε τις αισθήσεις του από κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου  θα εξακριβωθούν μετά την νεκροψία και την νεκροτομή.

Μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εξέπνευσε. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

patrisnews.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ