Τι έκανε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά τον τελικό με τον Ναδάλ, στα αποδυτήρια

ROGERS CUP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το μεγάλο αστέρι του ελληνικού τένις, ο οποίος βρέθηκε στα μόλις 20 του χρόνια να κοντράρει του σημερινούς θρύλους του αθλήματος. 

Λίγο μετά την τεράστια επιτυχία του στο Rogers Cup, όπου έφθασε στον τελικό κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, μίλησε στο περιοδικό Gala για όλες αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει. 

«Τσαγανό, δίψα και ελληνική ψυχή που είναι αχόρταγη στην επιτυχία. Η νοοτροπία ότι κάτι δεν είναι για εμάς και επομένως δεν φτάνει το χέρι μας να το αγγίξουμε ανήκει στο παρελθόν. Ο Έλληνας όλα τα μπορεί, κάθε άνθρωπος μπορεί να κατακτήσει τα πάντα, χρειάζεται μόνο επιμονή και σκληρή δουλειά», δηλώνει στο Gala.

«Στο Rogers Cup του Τορόντο έπαιξα με τον Ράφα Ναδάλ για δεύτερη φορά. Αυτούς πού κάποτε έβλεπα στην τηλεόραση και τους θαύμαζα τώρα τους έχω απέναντι μου. Ζω ένα όνειρο!», προσθέτει και αποκαλύπτει τι δεν είδαμε; «Την κούραση μου», απαντά μετά από μια μικρή παύση περισυλλογής και συνεχίζει: «Πάλεψα σαν ίσος προς ίσον, αλλά παίκτες σαν τον Ναδάλ είναι φαινόμενα. Ακόμη και σε κακή μέρα κάνουν δυνατό παιχνίδι, τα δίνουν όλα χωρίς να υποτιμούν κανέναν αντίπαλο. Θα δουλέψω σκληρά για να φτάσω κι εγώ σε τέτοιο επίπεδο. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, περάσαμε στα αποδυτήρια και μαζί και με τον πατέρα μου σβήσαμε τα κεράκια στην τούρτα. Είναι όμορφο μια τέτοια ημέρα να δέχεσαι ευχές από τον Ναδάλ. Ήταν τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου».