«Καυτή» εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός δίνουν μάχες στην Ευρώπη

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Μετά τις πρώτες προκρίσεις τους, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός δίνουν «μάχες» αυτή την εβδομάδα για τα πρώτα ματς των πλέι οφ σε Champions League και Europa League.

Στόχος και των τριών να περάσουν στους ομίλους και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους και τον χειμώνα.

Πρώτος ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (22:00, CosmoteSport1) στην Λισαβόνα αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε μεγάλες προκρίσεις απέναντι σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας νωρίτερα το καλοκαίρι και θέλει το ίδιο και με αντίπαλο την ομάδα του Σάμαρη και του Βλαχοδήμου. Ρεβάνς στην Τούμπα στις 29 Αυγούστου.

Την Τετάρτη το βράδυ (22:00, CosmpoteSport1) η ΑΕΚ στη Βουδαπέστη αγωνίζεται κόντρα στη Βίντι και αυτή είναι το φαβορί για περάσει στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πέρασε την δυνατή Σέλτικ και τώρα έχει πιο βατό έργο απέναντι στην ουγγρική ομάδα που δεν θα παίξει στην έδρα της αλλά σε ουδέτερο γήπεδο. Ρεβάνς στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου.

Την Πέμπτη (21:00, Novasports2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την δυνατή Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League. Οι Πειραιώτες μετά την πρόκριση απέναντι στη Λουκέρνη με δύο νίκες, θέλουν να κάνουν την... υπέρβαση κόντρα στους Βρετανούς και να μπουν στους ομίλους.

 iefimerida.gr