«Πάτωσε» η νέα ταινία του Κέβιν Σπέισι

Εκανε εισπράξεις μόλις 126 δολαρίων

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ταινία έβγαλε συνολικά μόλις 126 δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής. «Αυτό μας κάνει κατά μέσο όρο 12,6 δολάρια ανά κινηματογράφο, δηλαδή ούτε δύο εισιτήρια όταν η μέση τιμή του εισιτηρίου είναι στα 9,27 δολάρια».

Ο ανεξάρτητος διανομέας ταινιών Vertical Entertainment ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι η ταινία θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, παρά τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης από τον Σπέισι.

[Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο για την σεξουαλική του παρενόχληση το 1986] Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο για την σεξουαλική του παρενόχληση το 1986

Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο για την σεξουαλική του παρενόχληση το 1986, όταν ήταν μόλις 14 ετών και ο Σπέισι 26. Από τότε, πολλοί άλλοι, μεταξύ των οπίων πολλών από τους συναδέρφους του στην σειρά «House of Cards», κατηγόρησαν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση και ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά.