ΗΠΑ: Δεκατέσσερις τραυματίες σε συναυλία των Backstreet Boys

κατάρρευση μεταλλικής κατασκευής μετά από καταιγίδα στην Οκλαχόμα

Τουλάχιστον 14 άτομα – φανς των Backstreet Boys τραυματίστηκαν, μετά την κατάρρευση μεταλλικής κατασκευής σε υπαίθριο χώρο συναυλιών στην Οκλαχόμα. Το περιστατικό έγινε μετά από ισχυρή καταιγίδα στην περιοχή. 

Η κακοκαιρία ήταν έντονη, γεγονός που ανάγκασε το προσωπικό να εκκενώσει το χώρο, όπου είχε ξεσπάσει βροχή και οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα 128 χιλιόμετρα την ώρα. 

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοι, ενώ δύο έχουν ήδη πάρει εξιτήριο. 

Οι Backstreet Boys ακύρωσαν το συγκρότημα γράφοντας στο λογαριασμό τους στο twitter: «Ποτέ δεν θέλουμε να βάλουμε τους θαυμαστές μας σε κίνδυνο». 

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το χώρο της συναυλίθας ανακοίνωσε ότι είχε ζητήσει από όσους βρίσκονταν στη συναυλία να αναζητήσουν καταφύγειο από την καταιγίδα, αφότου εντοπίστηκαν αστραπές σε απόσταση τεσσάρων μιλίων από την περιοχή. Ωστόσο, υποστήριξε, περίπου 150 άτομα που βρισκόταν στην ουρά για τη συναυλία δεν έλαβαν υπ' όψιν τις προειδοποιήσεις. 

Όταν η καταιγίδα χτύπησε, η μεταλλική κατασκευή κατέρρευσε. Στους τραυματίες δόθηκαν πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία. 

Μία φαν ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter βίντεο που δείχνει δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στην περιοχή.