Συνεχίζει την "περιοδεία" στο Ιόνιο ο πρώην Εμίρης του Κατάρ – Η "Κatara" αγκυροβόλησε (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ αγκυροβόλησε στο Πόρτο η θαλαμηγός «KATARA» του πρώην εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, ήδη στο νησί της Ζακύνθου βρισκόταν ο Πρέσβης του Κατάρ αλλά και ομάδα των ανδρών της ασφάλειάς του.

Η θαλαμηγός έχει μήκος 124 μ. και πλάτος 19 μ., διαθέτει επτά καταστρώματα, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρων και υποβρύχιο και η αξία της υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια. Μαζί της κατέφθασε και το σκάφος «KATARA II». Οι αρχές έχουν προσωρινά ασφαλίσει την πλαϊνή πλευρά της θαλαμηγού που οδηγεί στην άκρη του Πόρτου απαγορεύοντας την είσοδο στον κόσμο.

Οι καλοκαιρινές παρουσίες του Εμίρη στη Ζάκυνθο αλλά και γενικότερα στα νησιά του Ιονίου, συνδέονται από τους ντόπιους, με την αγορά της έκτασης πλέον των 12.000 στρεμμάτων στα δυτικά του νησιού και συγκεκριμένα στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ναυαγίου (shipwreck).

Η επίσκεψη στη Ζάκυνθο, όπως και στα υπόλοιπα Ιόνια νησιά είναι καθιερωμένη για τον πρώην Εμίρη, αφού ο ίδιος λατρεύει τις παραλίες και κάθε καλοκαίρι επιλέγει να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στα μέρη μας. Προηγούμενοι σταθμοί του πρώην Εμίρη, η Κέρκυρα, όπου και διέμενε σε ξενοδοχείο της ιδιοκτησίας τους αλλά και η Ιθάκη στην οποία βρισκόταν σήμερα το πρωί.

imerazante.gr

Διαβάστε επίσης