Ένα κόλπο για να διαρκεί το άρωμά σου περισσότερο

Ένα ωραίο άρωμα που σου πηγαίνει, ταιριάζει δηλαδή με το ph σου και αναδεικνύει τη διάθεση και την προσωπικότητά σου, είναι βασικό κομμάτι της γοητείας σου. Αφού το βρεις όμως το ζήτημα είναι έχει διάρκεια, χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις κάθε τόσο. Για να το καταφέρεις αυτό, σου έχω εδώ ένα μικρό κόλπο. 

Για να διατηρήσεις το άρωμά σου περισσότερο, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του προσφέρεις μία καλή βάση. Όπως το μακιγιάζ χρειάζεται primer για να στρώσει καλύτερα και να διαρκέσει περισσότερο, έτσι κι το άρωμα σου χρειάζεται βαζελίνη. Μάλιστα, βαζελίνη. Βάλε μία μικρή ποσότητα στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα αυτιά ή όπου αλλού έχεις σκοπό να βάλεις άρωμα, τρίψε ελαφρά την περιοχή και ψέκασε.

Ουσιαστικά, η βαζελίνη εμποτίζεται με το άρωμά σου και στη συνέχεια απορροφάται από την επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να μυρίζει όμορφα για περισσότερη ώρα. Μπορεί να μην είναι εφικτό να το κάνεις κάθε μέρα, σίγουρα όμως είναι ένα πολύ χρήσιμο tip για τις φορές που θες να μυρίζεις όμορφα, αλλά το άρωμά σου δεν χωράει στο τσαντάκι σου.