Kylie Jenner: Ποζάρει πρώτη φορά για το εξώφυλλο της Vogue και μιλάει για την μητρότητα στα 20!

Μπορεί να έχει φωτογραφηθεί για δεκάδες εξώφυλλα και να έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις στην ζωή της, αλλά η Kylie Jenner δεν είχε ποζάρει ποτέ για το περιοδικό Vogue! Λίγες ημέρες αφού έκλεισε τα 21 της χρόνια, η διάσημη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της αυστραλιανής έκδοσης, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στην… αδερφή της Kendal Jenner.

Στη συνέντευξη μίλησε για τη σχέση της με τον Travis Scott και φυσικά για την μητρότητα, μιας και πριν μερικούς μήνες απέκτησε την κόρη της, Stormi. Όσον αφορά τον σύντροφό της και πατέρα της, η Kylie Jenner αποκάλυψε πως κοιμούνται κάθε βράδυ μαζί, παρά το γεγονός ότι ο καθένας έχει το δικό του σπίτι.

Φυσικά η Kendal Jenner δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την αδερφή της για την μητρότητα: “Δεν νομίζω ότι η ζωή μου άλλαξε από την ημέρα που έγινα μητέρα. Πιστεύω ότι ο τρόπος που βλέπω πλέον την ζωή άλλαξε από εκείνη την ημέρα. Πλέον σκέφτομαι περισσότερο το μέλλον”, απάντησε η 21χρονη Kylie και συνέχισε “Βασικά, νιώθω ότι πλέον αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου… Ήμουν ήδη ένα πολύ θετικό άτομο, αλλά απλά διασκέδαζα τόσο καιρό, τώρα είμαι πραγματικά θετική με όλους και με όλα”!

Διαβάστε επίσης