Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Ευθύμη Ζησάκη μετά την αποχώρησή του από το «Σόι»

11/08/2018 | 12:28

Μπορεί η απομάκρυνσή του από το «Σόι» και η διακοπή συνεργασίας του με τον Alpha να συζητήθηκε αρκετά, ωστόσο ήρθε η ώρα ο Ευθύμης Ζησάκης να συνεχίσει την τηλεοπτική του πορεία. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο γνωστός ηθοποιός θα παίξει στη νέα κωμική σειρα του σταθμού με τίτλο «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό». 

Πρόκειται για το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ελένης Καστάνη και του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, που υποδύονται ένα ζευγάρι που χωρίζει και μπλέκονται στη ζωή των παιδιών τους με απρόσμενες συνέπειες. Το σενάριο υπογράφουν η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης και την σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Νίκος Κρητικός.
 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ