Στις 12 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ΣΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Υπέροχες συναυλίες γεμάτες με όλα όσα θέλουμε από την Ελεωνόρα. Ενταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Και αυτή την ένταση και το πάθος θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε μαζί της σε έναν μήνα περίπου, όταν στις 12 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Πάτρα και θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, πειραγμένα από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή συνδέεται αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε!

Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ