Αποκαλύψεις για την πραγματική σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Καμίλα Πάρκερ

που θα συζητηθούν

Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έφερε το Παλάτι του Μπάκινγχαμ για πολλά χρόνια στη δίνη του πιο διάσημου σκανδάλου, ενώ αποτέλεσε και το αγαπημένο θέμα του βρετανικού και όχι μόνο, Τύπου.

Η εξωσυζυγική σχέση του Κάρολου δεν έτυχε καμίας κατανόησης και η ερωμένη του πέρασε στη συνείδηση του κόσμου ως η γυναίκα που πλήγωσε την αγαπημένη τους πριγκίπισσα, ενώ ήταν η αρχή όλων των κακών, μαζί και του διαζυγίου.

Ακόμη και σήμερα, 13 χρόνια μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο κι ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια από το θάνατο της Νταϊάνα, υπάρχει μία μεγάλη μερίδα κόσμου, που δεν θέλει να αποδεχτεί την Καμίλα, νυν Δούκισσα της Κορνουάλης. Ποια είναι, όμως, η σχέση της με τους δύο γιους του πρίγκιπα Καρόλου;

Τι γνώμη έχουν για τη μητριά τους; Εξάλλου, έχουμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι πολύ κοντά, όπως και με τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ.

Την αλήθεια για την πραγματική τους σχέση και πώς την βλέπουν οι δύο πρίγκιπες, φέρνει στο φως η νέα βιογραφία για τον πρίγκιπα Χάρι, με τον τίτλο «Harry: A biography of o Prince». Η Express.co.uk δημοσιεύει ένα απόσπασμα αυτής, όπου ο Χάρι έχει μιλήσει για την Καμίλα. «Για να είμαι ειλικρινής, πάντα ήταν κοντά σε εμένα και τον Γουίλιαμ» φέρεται να έχει δηλώσει, σύμφωνα με τον συγγραφέα.

«Δεν είναι η τυπική μητριά. Αλήθεια, μη λυπάστε εμένα ή τον αδελφό μου, αλλά εκείνη που βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτά» δηλώνει σε άλλη στιγμή. Και συμπληρώνει: «Είναι μία υπέροχη μητριά. Είναι πολύ κοντά σε εμάς, ενώ αγαπάει πραγματικά τον πατέρα μας και τον κάνει ευτυχισμένο. Και για εμένα και τον αδελφό μου, αυτό έχει σημασία».

 

Διαβάστε επίσης