«Μπλόκο» σε οπαδούς της Σπαρτάκ για το ματς της Τούμπας

Υποστηρικτές της ρωσικής ομάδας ψάχνουν τρόπο να δουν από κοντά το παιχνίδι

Η τιμωρία της Σπαρτάκ Μόσχας από την UEFA είναι σε ισχύ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει, με τη σύμφωνη γνώμη της ρωσικής ομάδας, ότι απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίων σε Ρώσους φιλάθλους.

Το θέμα επισημάνθηκε στην πρωινή σύσκεψη της Τούμπας, με τη διοίκηση της Σπαρτάκ να εκδίδει εκ νέου οδηγία προς τους φίλους της, ζητώντας από όλους τους Ρώσους που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ή άλλες περιοχές, ακόμη και για διακοπές, να μην προβούν σε αγορά εισιτηρίων του σημερινού αγώνα.

Οι απεσταλμένοι των ρωσικών ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν από σήμερα το πρωί πως δεκάδες Ρώσοι αναζητούν από φίλους του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν ένα εισιτήριο του αγώνα, «από τη στιγμή που δεν γίνεται ταυτοποίηση στην είσοδο κι αν δεν μιλήσεις για να σε αντιληφθούν μπορείς να περάσεις μέσα στις κερκίδες», όπως αναφέρουν.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ενημέρωσε την αστυνομία και για τις μεμονωμένες ενέργειες οπαδών της Σπαρτάκ να βρουν ένα εισιτήριο «χέρι με χέρι», αλλά και την προσπάθεια πολλών ατόμων ρωσικής υπηκοότητας να αγοράσουν εισιτήρια, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές Ρώσων και αν προκύψει εμπλοκή τους θα απελαθούν από τη χώρα.

Πάντως, διάφορες πληροφορίες από τη Ρωσία, αναφέρουν πως περίπου 200 οπαδοί της Σπαρτάκ έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και επιχείρησαν να αγοράσουν εισιτήρια του αποψινού αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ