«Power of love»: Και νέος χωρισμός ζευγαριού

Το ερωτικό «πείραμα» δεν πέτυχε για όλα τα ζευγάρια

Κατά τη διάρκεια του Power of Love, σχεδόν όλοι οι παίκτες, που κλείστηκαν στο «σπίτι της αγάπης», βρήκαν τον μεγάλο και γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον, έρωτα. Και φάνηκε ότι το πείραμα να «μαντρώνεις» άγνωστους μεταξύ τους νέους, με σκοπό να βρουν το ταίρι τους είχε επιτυχία.

Αλλά για κάποια από τα ζευγάρια κράτησε για λίγο. Όταν έκλεισαν οι τηλεοπτικοί προβολείς, έλαβε τέλος και ο τήλε-έρωτας. Την αρχή έκαναν η Τζούλια Καραγιάννη και ο Μιχάλης Κάββαλος, οι οποίοι λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έριξαν τίτλους τέλος, μάλλον με επεισοδιακό τρόπο.

Τώρα, ήρθε η σειρά για ακόμη ένα ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσάκο και την Μαρίνα Βεάζογλου, οι οποίοι δεν είναι πια μαζί. Τι και αν εκείνος, μόλις πριν λίγες ημέρες δήλωνε ερωτευμένος με τη συμπαίκτριά του στο παιχνίδι; Τα πάντα ανατράπηκαν και το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μαρίνα η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram έγραψε: «Επειδή με ρωτάτε από χθες, με τον Αλέξανδρο δεν είμαστε πια μαζί. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας». Αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός, το γνωρίζουν οι ίδιοι.

Το πρώην ζευγάρι είχε παίξει πρόσφατα και στο «My man can», με τον Γιώργο Λιανό, όπου είχαν κερδίσει το αυτοκίνητο. Αλλά, τελικά, δεν τους έφερε γούρι. Όπως δεν έφερε γούρι η συγκεκριμένη εκπομπή και στο άλλο ζευγάρι, Μιχάλη – Τζούλιας…

Διαβάστε επίσης