Μακάριος Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση είναι στην εντατική

«Δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια Κυβέρνηση», σημειώνει ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τις τεράστιες ευθύνες του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την τραγωδία στο Μάτι επισήμανε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης​, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και τη δημοσιογράφο κυρία Χριστίνα Ιορδανίδου.

«Δυστυχώς», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «η Κυβέρνηση είναι στην εντατική χωρίς αναπνευστήρα και στην ίδια κατάσταση είναι και η χώρα μας. Δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια Κυβέρνηση. Πρέπει άμεσα να αναλάβει τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας μια ικανή, αποφασισμένη Κυβέρνηση με όραμα για το μέλλον. Για να βγούμε από την κρίση και κυρίως για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

«Όσους και να αποπέμψει ο πρωθυπουργός, μέσα στην ταραχή του να διασωθεί, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Και το ονοματεπώνυμο αυτό είναι Αλέξης Τσίπρας. Εάν ο κ. Τσίπρας, με τις χθεσινές αλλαγές στις ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, θέλει φεύγοντας να τακτοποιήσει τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, που επιλέχθηκαν με κομματικά κριτήρια, είναι δικό του θέμα. Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται. Και όταν έρθει η ώρα – και πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα – θα πάρει την απάντησή του στις εκλογές», συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

Επέκρινε έντονα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι «κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία η κατάσταση για την πατρίδα μας χειροτερεύει». «Εντυπωσιάζομαι», σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης, «από το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αλλάξει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής τοποθετώντας επικεφαλής δύο ανθρώπους που συμμετείχαν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Μάτι». «Όσες αλλαγές και εάν κάνει ο κ. Τσίπρας, η μοίρα του πλέον είναι προδιαγεγραμμένη», πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Για τη στάση της Κυβέρνησης στις πυρκαγιές, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι τη χαρακτηρίζει «ανικανότητα, κυνισμός και συγκάλυψη. Η ανικανότητα έχει να κάνει με την πρόληψη και τη διαχείριση της πυρκαγιάς. Ο κυνισμός με τη δήθεν σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής. Και η συγκάλυψη αφορά στην εκτροπή της συζήτησης στα αυθαίρετα».

 

Διαβάστε επίσης