Ν.Δ: «Οι ευθύνες για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας»

Νέα ανακοίνωση μετά την παραίτηση Τόσκα

«Οι ευθύνες για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», τονίζει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ και προσθέτει: «Ο ίδιος αρκείται σε μια παραίτηση με χρονοκαθυστέρηση και συνεχίζει να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον υπουργό Εσωτερικών, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής. Όλοι τους, προφανώς, όπως και η περιφερειάρχης Αττικής, αισθάνονται άνετα στις θέσεις τους, έτοιμοι να διαχειριστούν την επόμενη κρίση».

«Η μικροψυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε χθες σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή την αντίδραση του αρχηγού της ΝΔ στην παραίτηση του Νίκου Τόσκα.

«Δεν μας ξαφνιάζει η αντίδραση της ΝΔ στην παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μια εθνική τραγωδία, για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη και μόνο. Αυτό όμως που αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους, είναι ότι η μικροψυχία έχει όντως ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης» αναφέρει η ανακοίνωση που εξεδόθη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης