Κόζης, Χρυσανθακόπουλος και Δασκαλόπουλος επιστρέφουν στην ΕΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με παλιούς, γνώριμους παίκτες, αλλά και με νέους που όλοι μαζί θα δώσουν νέα δυναμική ώθηση απαρτίζεται η ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Π. το ρόστερ της οποίας έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Οι μεταγραφικές κινήσεις επί της ουσίας ολοκληρώθηκαν κι απομένουν μόνο κάποιες τελευταίες πινελιές. Στους "μελανόλευκους" επιστρέφουν ο Δημήτρης Κόζης, ο Σπύρος Χρυσανθακόπουλος και ο Χάρις Δασκαλόπουλος, ενώ το ιστορικό συγκρότημα του Αγίου Διονυσίου καλωσορίζει και τον Κύπριο πασαδόρο, Σωκράτη Σωκράτους.

Επίσης στις επιλογές του Νίκου Κορδού είναι τρία νέα παιδιά, ο Ματθαίος Κρούσος από τον Πομβοχαϊκό και οι αδελφοί, Γιώργος και Τάσος Ζιώμα, οι οποίοι κατάγονται από την Αθήνα και σπουδάζουν στην Πάτρα.

Η Ε.Α.Π. ταυτόχρονα ενισχύει την εφηβική της ομάδα με σκοπό να αποτελέσει "φυτώριο" νέων παικτών που θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά της τμήματα με αξιώσεις.
Το φετινό ρόστερ είναι πολλά υποσχόμενο και σε κάθε περίπτωση η παρουσία νέων παικτών σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων που όχι τυχαία, αποτελούν "γέννημα- θρέμμα" του Συλλόγου δημιουργεί μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα ανταποκριθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

 

Διαβάστε επίσης