Πάτρα: Επίκεντρο του "Φεστιβάλ στις Γειτονιές" η πλατεία Ζαβλανίου - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Η πλατεία Ζαβλανίου στο Αρκτικό διαμέρισμα της Πάτρας, αποτέλεσε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έναν ακόμα σταθμό στη φετινή διαδρομή του Διεθνούς Φεστιβάλ στις γειτονιές της πόλης.

Για δύο ημέρες,το Αρκτικό διαμέρισμα γέμισε από μουσικές, τραγούδια και χορούς, με τον Γιώργο Σαρρή και τη Λουκία Βαλάση να ανοίγουν το Σάββατο 28 Ιουλίουτον κύκλο των εκδηλώσεων .Την Κυριακή 29 Ιουλίου, η ενότητα «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές», ολοκληρώθηκεμε την πραγματοποίηση μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, από τα  χορευτικά συλλόγων της ΑΓΥΙΑΣ   και του  ΖΑΒΛΑΝΙΟΥπου παρουσίασανμοντέρνους χορούς και  ΑΝΩ ΣΥΧΑΙΝΩΝ «Ο ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ»,  «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ», ΒΟΥΝΤΕΝΗΣ  «Ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»  και «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ»  που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Το παρών έδωσαν  ο  Δήμαρχος Κώστας Πελετίδής, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος,ο Πρόεδρος του Αρκτικού διαμερίσματος Θύμιος Αγγελόπουλος, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

img_20180728_230928_hht.jpg

img_20180728_235433_hht.jpg

img_20180729_215822_hht.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ