Μακάριος Λαζαρίδης: "Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση"

Τι ανέφερε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε πως είναι φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας «είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι, όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε πως κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η κυβέρνηση για τη διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επεσήμανε: «Εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η κυβέρνηση του». «Ακούσαμε» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης