Πάτρα: Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης επισκέφθηκε το Δημαρχείο – ΦΩΤΟ

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη,  επισκέφθηκε, πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο, ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμβησης και αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης  ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016, Σπύρος Γιαννιώτης.

dsc_0037.jpg

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρ. Κορδάς και το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων και υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, Κώστας Καραγκούνης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Έλληνα αθλητή κολύμβησης για όλη την έως τώρα παρουσία του στον αθλητισμό και για τα ολυμπιακά του μετάλλια τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά, ώστε να ακολουθήσουν τον δρόμο της άθλησης και της ζωής μακριά από εξαρτήσεις.

Από την πλευρά του ο Σπ. Γιαννιώτης είπε ότι δίνεται βάση στο να μπουν στον αθλητισμό παιδιά μικρότερων ηλικιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την κολύμβηση και άλλα αθλήματα, να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής και να προωθηθεί έτσι και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ