Την παραίτηση Τόσκα ζήτησε ο Λαφαζάνης

Επίσκεψη κλιμακίου της ΛΑΕ στις πυρόπληκτες περιοχές

Το κλιμάκιο, στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του ΠΣ του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, η Δέσποινα Σπανού και ο Αλέκος Καλύβης, επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ και συναντήθηκε με το προεδρείο του συλλόγου των εργαζομένων καθώς και το δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου όπου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο της Ραφήνας, όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και τον λιμενάρχη Ραφήνας. Επίσης, η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και πληγέντες της περιοχής.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε 84, μέχρι αυτή την ώρα, νεκρούς και ο πρωθυπουργός και οι παρατρεχάμενοί του να μας λένε ότι δεν υπάρχουν υπεύθυνοι και ότι δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη. Μας κοροϊδεύουν και μας εξαπατούν» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης και καταλόγισε ευθύνες διαχρονικά στο πολιτικό σύστημα.

«Αποτελεί δείγμα θράσους και απεριόριστου κυνισμού το γεγονός ότι δεν βγαίνει κανένας από την κυβέρνηση να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του. Αυτήν την ώρα, θα έπρεπε να υπήρχαν παραιτήσεις όλων των αρμόδιων υπουργών και όσων άλλων προσώπων έχουν πολιτική συναρμοδιότητα για τις φωτιές» υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης. Μάλιστα ζήτησε την άμεση παραίτηση, τουλάχιστον, του Νίκου Τόσκα «με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί», όπως είπε.

«Ο Ν. Τόσκας έχει συντάξει δικογραφία σε βάρος μου διότι κόλλαγα αυτοκόλλητα σε κλούβες των ΜΑΤ με το σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη". Αναρωτιέμαι τι δικογραφία θα πρέπει να συνταχθεί σε βάρος του για τις εγκληματικές ευθύνες του στην ανθρωπιστική καταστροφή στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά» προσέθεσε ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ για να συμπληρώσει: «Η Δικαιοσύνη έχει συγκαλύψει πάρα πολλά εγκλήματα και σκάνδαλα μέχρι τώρα.

Αν δούμε ότι τις επόμενες μέρες δεν υπάρχει άμεσο, όπως επιβάλλεται, αποτέλεσμα από τις ενέργειες της Δικαιοσύνης σε σχέση με τις κατηγορίες που πρέπει να απευθυνθούν, τότε είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε εμείς μήνυση για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών όσο ψηλά κι αν βρίσκονται».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης