Μαξίμου: Καμία πρόθεση για «καρατομήσεις» σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ

Ανακοίνωση κατά του ΣΚΑΪ από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Σκληρή επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εξαπολύει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρονται τα εξής:

«Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί  τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής.

Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΙ.

Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.

Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

Διαβάστε επίσης