Πάτρα: Οικονομική ενίσχυση από τον ΟΕΒΕΣΝΑ στους πυρόπληκτους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συγκλονισμένοι παρακολουθήσαμε μαζί με το πανελλήνιο τις βιβλικές καταστροφές από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και τον άδικο χαμό τόσων δεκάδων ανθρώπων, τον τραυματισμό εκατοντάδων άλλων και τις ολοκληρωτικές καταστροφές στους κόπους μιας ζωής. Εκφράζουμε ειλικρινώς τη λύπη μας και συλλυπούμαστε τις οικογένειες που έχασαν μέσα σε λίγα λεπτά τα πάντα.

Η ΟΕΒΕΣΝΑ σε μια προσπάθεια να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και πέραν των άλλων θα καταθέσει και ένα σεβαστό ποσό στον ειδικό λογαριασμό αυτού του σκοπού για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων και την αποκατάσταση των καταστροφών.

Καλούμε και τα σωματεία – μέλη μας να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν. Είτε σε χρηματικό ποσό είτε σε είδη πρώτης ανάγκης (νερό, κονσέρβες, γάζες, ορούς, είδη προσωπικής υγιεινής), φέρνοντάς τα στην Ομοσπονδία μας -Αράτου 21- 1ος όροφος, καθημερινά από τις 8:30 το πρωί ως τις 2:30 το μεσημέρι, όπου θα καταγραφούν επακριβώς και θα προωθηθούν συγκεντρωτικά προς τις πληγείσες περιοχές και τους φορείς που οργανώνουν την σχετική βοήθεια (Ερυθρός Σταυρός, Περιφέρεια Αττικής κλπ).

 

Διαβάστε επίσης