My Market: Η απορρόφηση της Βερόπουλος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία

Στο επίκεντρο ο πελάτης, ο προμηθευτής και ο εργαζόμενος.

 

Αποτέλεσε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση και για αυτό η απορρόφηση της Βερόπουλος από τον Όμιλο της My Market θεωρείται ήδη best practice. Η συγχώνευση είχε βασικούς άξονες  το σεβασμό στους πελάτες, στους προμηθευτές και στους εργαζόμενους.

 

Και επίσημα, την 1 Ιουνίου 2018, ολοκληρώθηκε η ενοποίηση και τυπικά. Η νομική μορφή της «Βερόπουλος» απορροφήθηκε από τη METRO  και οι δυο εταιρείες λειτουργούν πλέον ενιαία. Ένα αποτέλεσμα που έγινε πραγματικότητα μετά από πολύ σοβαρή προετοιμασία και δουλειά από όλους προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Με την κίνηση αυτή ξεπερνιόνται τα όποια εμπόδια και κυρίως καταπολεμάται το «τέρας της γραφειοκρατίας». Συγχρόνως, οι εργαζόμενοι της Βερόπουλος που από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίστηκαν ως ισότιμα μέλη της οικογένειας των  My Market, νοιώθουν και τυπικά μέλη αυτή της οικογένειας.

 

Όπως αμέσως όλοι οι εργαζόμενοι της Βερόπουλος είχαν την ίδια αντιμετώπιση με τους εργαζόμενους των My Market με την εξομοίωση απολαβών και παροχών, μια νέα κίνηση δίνει ξανά το στίγμα ότι η εταιρεία τιμά και σέβεται τους εργαζόμενους της: Η METRO AEBE επέλεξε για τα στελέχη της το Nissan MICRA, το οποίο διαγράφει μια δυναμική εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά.

 

Η εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας των Nissan MICRA πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Mymarket που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων. Συνολικά αγοράστηκαν 105 Nissan MICRA. Επιπλέον, τα My Market πριν λίγο καιρό έκαναν μια δυναμική κίνηση δίνοντας την δυνατότητα όλων των εργαζόμενων της να συμμετάσχουν σε ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης.

 

Συγχρόνως, οι προμηθευτές βλέπουν ότι μέσα από την ενοποίηση, το όραμα για μία, ενιαία και ισχυρή αλυσίδα να πραγματοποιείται. Μια εύρωστη, ελληνική εταιρεία με έμφαση στα ελληνικά προϊόντα σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της.

 

Οι ανακαινίσεις των καταστημάτων ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. Και για αυτό κάθε μήνα υπάρχουν γιορτές ανακαίνισης με πιο πρόσφατες αυτές του καταστήματος στη Λεωφόρο Κύμης και την παρουσίαση του νέου My Market της γειτονιάς στην Μιχαλακοπούλου.