Νεότερο- Θρίλερ στην Αγυιά- Για δεύτερη μέρα άνδρας απειλεί να αυτοπυροβοληθεί - Επί τόπου διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 62χρονου πατρινού ο οποίος από το απόγευμα του Σαββάτου (χθες) παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του κρατώντας μια οπλισμένη καραμπίνα με την οποία απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 62χρονος στη διάρκεια της νύχτας έδειχνε να ηρεμεί, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας ξανάρχισε τις απειλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες  άλλαξε ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. καθώς λόγω κούρασης δεν μπορούσε να συνεχίσει. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν όμηροι και δεν απειλούνται άλλα άτομα η Αστυνομία περιμένει την φυσική εξάντληση του 62χρονου ώστε να λήξει ομαλά το όλο επεισόδιο.

Σάββατο: 22.00 Συνεχίζεται η επιχέιρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Αγυιάς- Ο 62χρονος δεν έχει ακόμη παραδώσει το όπλο του.

Νεότερο: Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Αγυιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που  απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Βρίσκεται στο μπαλκόνι και δηλώνει έτοιμος να τραβήξει τη σκανδάλη. 

Νωρίτερα: Αναστάτωση στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Άνδρας φέρεται να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο στην οδό Καρόλου Κουν 49.

Στο σημείο βρίσκονται  ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπραγματευτής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι 62 ετών.