Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Πραγματικά υποφέραμε, θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά ήττα από την Γκενκ στο τελευταίο του φιλικό τεστ επί βελγικού εδάφους. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η ομάδα του υπέφερε σε κάποια σημεία του αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στο γεγονός ότι η Γκενκ είναι πιο έτοιμη λόγω των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων της, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες θα είναι όπως πρέπει, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις τους.

Για το τι κρατάει από το φιλικό με την Γκενκ, τόνισε: «Ο αντίπαλός μας είναι πιο δουλεμένη ομάδα, έτοιμη να παίξει στο πρωτάθλημα. Δύσκολο τεστ για μας. Θέλαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Κρατάω το ρυθμό μας όσο αντέξαμε, πραγματικά υποφέραμε, θέλαμε να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Δεν ήμασταν φρέσκοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το τι κρατάει από τα τρία φιλικά στο Βέλγιο, είπε: «Στο παιχνίδι που παίξαμε πιο καλά, ήταν αυτό που χάσαμε με την Έουπεν. Εκεί παίξαμε πιο καλά και δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Με την Σιντ Τρούιντεν δυσκολευτήκαμε και σήμερα ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαστε Ολυμπιακός οφείλουμε να παίζουμε για την νίκη ακόμα και στα φιλικά.

Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, τώρα που θα πάμε στην Ολλανδία, πρέπει να προχωρήσουμε τις ιδέες μας και να πάμε λίγο παρακάτω με την δουλειά που θα γίνει. Επαναλαμβάνω όμως, είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε στα φιλικά».

newsit.gr

Διαβάστε επίσης