Οι Iron Maiden «έβαλαν φωτιά» στο Terra Vibe Park - Δείτε βίντεο

Οι απανταχού φαν των Maiden έδωσαν δυναμικό «παρών»

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα και έχει κυριολεκτικά βάλει φωτιά στο Terra Vibe Park της Μαλακάσσας. 

Το νέο άλμπουμ του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος που μεγάλωσε γενιές και γενιές με τίτλο «Legacy Of The Beast World Tour», εμπνέεται από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden. 

Μαζί τους φέρνουν set list 16 τραγουδιών, ανάμεσά τους το «The Wicker Man» και το «Sign of the Cross», με έκπληξη το «Flight of the Icarus», που έχει να ακουστεί σε live από το 1986!

Οι απανταχού φαν των Maiden, όλων των ηλικιών, έδωσαν δυναμικό «παρών» Rockwave Festival και τα live video μέσω των social media  έδωσαν μία γεύση από το τι συμβαίνει στο Terra Vibe και φυσικά να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, όπως «Wasted Years», «The Νumber of the Βeast», «Alexander the Great»,  «The Trooper», «Run to the hill», «Aces High» και άλλα.

«Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden, εναλλάσσοντας νέες κυκλοφορίες με ιστορικά κομμάτια. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για τη μπάντα» είχε αναφέρει ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood.

Στη σκηνή του Terra Vibe εμφανίστηκαν και οι Volbeat, το συγκρότημα από τη Δανία, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, προκειμένου να αποδείξει γιατί θεωρείται η πιο δυνατή μπάντα του σκληρού ήχου τα τελευταία χρόνια.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε επίσης