Το ταξίδι του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας στις γειτονιές συνεχίζεται

προγραμμα

Το ταξίδι του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας στις γειτονιές και της συνοικίες της πόλης, συνεχίζεται το τριήμερο 21, 22 και 23 Ιουλίου 2018 με σημείο αναφοράς αυτή τη φορά το Κεντρικό Διαμέρισμα.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αύριο (Σάββατο) 21 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Νότιο Πάρκο με τη συναυλία του Κ. Βασιλιάγκου .Ο Κώστας Βασιλιάγκος (τραγούδι), ο Ανδρέας Στεργίου (κλασική κιθάρα), η Ελευθερία Πολογεώργη (φλάουτο) και η Μαρί Χασάπη (κοντραμπάσο), μας οδηγούν σε μια μουσική διαδρομή, βασισμένη στην ποίηση του Ισπανού Federico Garcia Lorca μέσα από τις μουσικές των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Γλέζου, Μαμαγκάκη, Λεοντή, Λοίζου και Μαραμή.

Την Κυριακή (22 Ιουλίου,) το Χορευτικό από  τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ο Παμμικρασιατικός (Χορόδραμα Μίκης Θεοδωράκης, Νταλάρας), τα      Χορευτικά Σχήματα από τα εκπαιδευτήρια Αναγέννηση, την Τέρψη και τον Άγιο Διονύσιο, παίρνουν τη σκυτάλη, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο και …όχι μόνο.

Τη Δευτέρα – πάντα στο νότιο πάρκο -  το «Άρμα Θέσπιδος» παρουσιάζει την παράσταση «Η ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ» , με την οποία κλείνει το τριήμερο των εκδηλώσεων.