Πάτρα: Την έκλεψαν έξω από την τράπεζα! Κυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για τους δράστες - Ανησυχία για τα κρούσματα κλοπών μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστους χώρους!

στην τριών συμμάχων το συμβάν

Άλλο ένα περιστατικό κλοπής, κινητοποίησε την αστυνομία στην Πάτρα. Κι αυτό μέρα μεσημέρι και μάλιστα στην Τριών Συμμάχων σε μια απο τις κεντρικότερρες πλατείες της πόλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας, την πλησίασαν δύο άνδρες και της άρπαξαν χρήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να είναι αλλοδαποί. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους κεντρικους δρόμους της πόλης και ευρύτερα καθώς έχει στη διάθεσή της τα χαρακτηριστικά τους.

Είναι το το δεύτερο συμβάν, που ανησυχεί και πάλι τους πολίτες (το πρώτο ήταν απόπειρα κλοπής στην πλατεία Ζαβλανίου όπως γράψαμε σε ηλικιωμένη), ιδιαίτερα. Καθώς τα περιστατικά γίνονται πλέον σε χώρους πολυσύχναστους και μάλιστα μέρα μεσημέρι! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφιάλτης για ηλικιωμένη στην πλατεία Ζαβλανίου μέρα μεσημέρι! Της επιτέθηκαν πέντε άτομα για να της αρπάξουν χρήματα - Μεταξύ τους τρεις ανήλικοι!