Μια ακόμα σύλληψη για τις χασισοφυτείες "μαμούθ" - Το 70% της παραγωγής διακινούνταν στη Φθιώτιδα

επιτυχία για την ασφάλεια Πατρών σε συνεργασία με το τμήμα ασφαλείας Λαμίας

Στην περιοχή της Αταλάντης σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα ακόμα άτομο της εγκληματικής οργάνωσης που καλλιεργούσαν χασίς σε περιοχές της Φθιώτιδας και το διακινούσαν σε Ελλάδα και Βέλγιο.

18-7-2018_tdn_patron_1800_dendryllia_1_0.jpg

O άνδρας κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης κατά την αστυνομική επιχείρησης των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας και του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.  Πρόκειται για τον ένατο συλληφθέντα, αφού προχθές χειροπέδες περάστηκαν σε οκτώ μελή της εγκληματικής οργάνωσης επτά άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 38 έως 26 ετών, μεταξύ των οποίων και ο 35χρονος αρχηγός της, ενώ αναζητούνται ακόμη 4συνεργοί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζουν οι Εισαγγελικές Αρχές της Φθιώτιδας, για την εξάρθρωση της οργάνωσης, καθώς πηγές από δικαστικούς κύκλους αναφέρουν πως το 70% της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή, προερχόταν από τη συγκεκριμένη "πηγή".

Χασισοφυτείες "χρυσωρυχείο" - 1 εκ. ευρώ τα προβλεπόμενα κέρδη από τη φετινή σοδειά - Στη χέρια της ΕΛ.ΑΣ και ο αρχηγός - ΦΩΤΟ

Υπενθυμίζετε πως στις δύο μεγάλες φυτείες καλλιέργειας κάνναβης που εντοπίστηκαν σε δασώδης περιοχές της Φθιώτιδας, κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.800 δενδρύλλια, που καλλιεργούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, και εκτιμάται πως το όφελος που θα είχαν από τη φετινή συγκομιδή είναι 1 εκ. ευρώ. 

18-7-2018_tdn_patron_1800_dendryllia_2_0.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης