Πατούλης για Δήμο Αθηναίων: Το τρένο ξεκίνησε και δεν σταματά - Δηλώνω παρών στη μάχη για τη μεγάλη ανατροπή

«Στη νέα συμμαχία που χρειάζεται η Αθήνα για να κάνει μια νέα επανεκκίνηση, για να ακουστεί δυνατά και πάλι η φωνή της δηλώνω παρών», διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, Γιώργος Πατούλης στην ομιλία του κατά την ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Πετράλωνα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του Ομίλου.

Ο Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους κόσμου, από την κεντρική πλατεία των Πετραλώνων προχώρησε σε ένα απολογισμό δράσεων το διάστημα που ενεργοποιείται ο Όμιλος και παρουσίασε τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν την επόμενη περίοδο, προκειμένου η Αθήνα να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν και να γίνει μία πρωτεύουσα με δυναμική και σύγχρονο πρόσωπο, αντάξια των αντίστοιχων ευρωπαϊκών.

«Δεν ξεχνώ τη γειτονιά που μεγάλωσα»

Προσδιορίζοντας τους συμβολικούς λόγους που επέλεξε τα Πετράλωνα για τη γενέθλια εκδήλωση ο κ. Πατούλης εστίασε στη συναισθηματική αξία που έχει η περιοχή για τον ίδιο καθώς είναι η γειτονιά της Αθήνας που γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ενώ αναφέρθηκε και στις αξίες που ακόμα διατηρούν οι άνθρωποι των Πετραλώνων, όπως η ανθρωπιά και το φιλότιμο.
«Δεν ξεχνώ, ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχάσω πως ξεκίνησα, ως άνθρωπος, ως επιστήμονας αλλά και ως πολίτης» ανέφερε χαρακτηριστικά.